Prijs Pattern

Kandelaar grafieken zijn een soort van visuele grafiek die veel handelaren verkiezen boven meer traditionele bar of OLHC (open, laag, hoog, in de buurt) grafieken. Hoewel er niets magisch over kandelaars zichzelf, ze nog steeds de koersbeweging van een asset-de manier waarop de prijs informatie wordt gepresenteerd www.optiesonline.com vertegenwoordigen kunt u potentiële reversal en de voortzetting patronen die moeilijker kunnen zijn om te zien met andere typen grafieken te spotten.Laten we eerst gaan over wat kandelaars zijn, en dan zal ik mijn favoriete candlestick patroon te bespreken.

kandelaar Grafieken

Kandelaars bieden de open, hoog, laag en slotkoers gegevens voor een actief op een visuele manier. Het verschil tussen het openen en sluiten is “vet” recensie en staat bekend als de kaars of echte lichaam. De hoge en lage zijn dunne

lijnen genaamd de staarten, schaduwen of wieken. Daarom is de kaars geeft u het totale bereik van de dag via de hoog en laag, en het verschil tussen de open en de nauwe wordt weergegeven via real lichaam.

Up-dagen, waar het einde afwerking boven het open zijn over het algemeen wit gekleurd of groen. Beneden-dagen, waar de nauwe eindigt onder het open-zijn over het algemeen zwart of rood gekleurd. Dit maakt het gemakkelijker http://www.optiesonline.com/iq-option/ kleine details in de prijsgegevens die missen kunnen kijken naar andere vormen van grafieken zoals die door 24 Option  of TradeRush .

Figuur 1. Up and Down Kandelaars

In figuur 1 is de eerste kaars is “up”, omdat het dicht is boven het open en het is wit gekleurd. De tweede kaars is “down”, omdat het dicht is onder het open en wordt zwart gekleurd. Tails kan heel lang of heel kort zijn hier en misschien niet eens aanwezig te zijn. Op dezelfde manier echte lichamen kan heel klein als de open en dicht op een vergelijkbaar niveau, of zeer groot zijn.

engulfing Pattern

Dit is het patroon dat ik het meest gebruikt en het meest bruikbare uit alle candlestick patronen. Dit is geenszins een uitputtende lijst; zijn er meer dan 25 candlestick patronen, maar dit is mijn favoriet.

Dit patroon wijst op een scherpe ommekeer, waar de agressieve verkoop verschuift naar agressieve kopen of agressieve verkoop.

Een bearish engulfing patroon optreedt nadat de prijs hoger is trended. “Bearish” wordt gebruikt om een neerwaartse beweging te definiëren of wanneer iemand gelooft dat de prijs zal dalen. Een grote opwaartse echte lichaam wordt onmiddellijk gevolgd door een grote neerwaartse echte lichaam, die volledig omhult of overspoelt de opwaartse kandelaar.

Figuur 2. NZD / USD Daily Chart – Bearish Engulfing Pattern

 

Bron: Oanda – MetaTrader

In het blauw gemarkeerde deel van figuur 2 de rode (omlaag bar) volledig overspoelt de voorafgaande groene (omhoog) bar, View Zoekresultaten het markeren van een plotselinge en forse verschuiving in momentum na een verhuizing hoger. Dit is bearish, en geeft meer neerwaartse beweging is waarschijnlijk te ontwikkelen.

Voer korte of kopen putopties zodra aan de bar is voltooid. Plaats een stop-loss eventueel boven de recente high.

Een bullish engulfing patroon optreedt nadat de prijs lager is trended. “Bullish” wordt gebruikt om opwaartse beweging definiëren of wanneer iemand gelooft dat de prijs zal stijgen. Een grote neerwaartse echte lichaam wordt onmiddellijk door een grote opwaartse echte lichaam, die volledig omhult of overspoelt de neerwaartse kandelaar volgden.

Figuur 3. EUR / USD daily chart – Bullish Engulfing Pattern

Bron: Oanda – MetaTrader

Figuur 3 toont drie bullish engulfing patroon. De eerste kan niet winstgevend zijn geweest, de laatste twee waren waarschijnlijk winstgevend als de prijs aanzienlijk gestegen volgens het patroon.

Voer lang of te kopen oproepen zodra de up bar is voltooid. Plaats een stop-verlies, indien nodig, onder de laatste laag.

Het grootste probleem met zowel bullish en bearish engulfing patroon is dat ze heel vaak voorkomen. Het is aan te raden om alleen deze handel na een aanhoudende of scherpe beweging in één richting. Andere technische analyse kan worden gecombineerd met engulfing patronen te isoleren welke patronen moet handelen. Bijvoorbeeld, figuur 3 een bullish engulfing optreedt precies op de lange termijn trendlijn (rode lijn langs de onderkant van de tabel). Deze twee signalen bevestigen van elkaar waren een sterke aanwijzing dat de prijs was waarschijnlijk hoger hoofd.

Final Word

Er zijn veel candlestick patronen voor u om te verkennen als je geniet van dit soort “visual” trading stijl. Candlestick patronen zijn nuttig voor zowel korte als lange termijn trades als deze patronen zich voordoen op een minuut grafieken tot aan wekelijkse grafieken (of langer). Op zoek naar een grafiek zie je tal van bearish en bullish engulfing patroon. Je wilt niet dat al deze patronen al verhandelen. Wees selectief en alleen handelen een bearish engulfing patroon na de markt heeft een sterke run hoger. De bearish engulfing patroon signaleert dan een potentiële top en een einde aan de aankoop. De handel een bullish engulfing patroon na de markt is gedaald. De bullish patroon signaleert een verschuiving in een impuls en een mogelijke bodem. Gebruik andere methoden van technische analyse om engulfing patronen te valideren. Bijvoorbeeld, een bullish engulfing patroon dat zich voordoet op een steunniveau heeft meer kans om uit te werken dan wanneer een bullish engulfing patroon doet zich voor op zijn eigen.

Comments are closed.